MANS Twente op bezoek bij EKU

11-09-2019

De Werkgroep Netwerkmiddagen van ondernemersnetwerk MANS Twente heeft voor de volgende bijeenkomst een mooi programma samengesteld. Dit treffen is op donderdag 10 oktober en wordt gehouden bij EKU in Tubbergen.

Codes kraken en kokkerellen op netwerkmiddag MANS Twente

15-07-2019

Door MANS Twente is donderdag 4 juli een gezellige en ondernemende netwerkmiddag en -avond gehouden. Rond de klok van 16.00 uur vertrok de bus met leden via Geesteren en Tubbergen richting Delden om bij de Wijerborg een kookworkshop te volgen en aansluitend een uur in Escape Room Delden achter de gesloten deur codes, citaten, raadsels, foto’s op te lossen en kraken om de deur weer te kunnen openen.

Netwerkmiddag MANS Twente biedt vele ingrediënten

03-06-2019

Tubbergen – Op donderdag 4 juli houdt MANS Twente een netwerkmiddag in Delden. Allereerst staat er een kookworkshop in de professionele keuken van De Weijenborg op de rol.

Aansluitend opent Escape Room Delden haar deuren om onmiddellijk met een dikke klap een uur lang dicht te gaan.

‘de tijd de baas’ na tips werkplektrainer Leden MANS Twente

29-04-2019

Woensdag 10 april stond er een informatieve avond gepland bij ondernemersnetwerk MANS Twente. Deze bijeenkomst vond plaats bij Herterij Twente in Geesteren. Door werkplektrainer Pauline Kanger uit Hengelo werd een presentatie gehouden over timemanagement. Vanaf 19.30 uur stroomden de eerste MANS-leden binnen. Na ontvangst met koffie en cake werd een half uur later gestart met de bijeenkomst, die uiteraard begon met een ludieke introductie en anekdote van voorzitter Niek Hannink.