Mansleden in actie voor Joep

02-03-2023

Joep Rikhof is gediagnosticeerd met de progressieve oogaandoening retinitis pigmentosa. In het geval van Joep uit zich dit momenteel in kokerzien en moeite hebben met donkere situaties en kleuren, bij een zicht van 40-50%.

Helaas is het een feit dat zijn zicht alleen maar zal verslechteren. Tot op heden is er nog geen behandeling. Dat betekent dat het vooruitzicht voor Joep donker is.

MANS Twente stelt nieuwe bestuursleden voor tijdens ALV

26-01-2023

De algemene ledenvergadering van ondernemersnetwerk MANS Twente stond donderdag 26 januari in het teken van vernieuwing. Nadat in vergaderlocatie Het Bolscher afscheid was genomen van de oud-bestuursleden werden hun opvolgers voorgesteld. De vacature voor de functie van voorzitter is echter nog vacant. Een actieve zoektocht naar een preses die vanaf 2024 de taken overneemt van voorzitter Niek Hannink is inmiddels gaande. Met het aanwijzen van organisatoren voor verschillende MANS activiteiten is tevens het tijdperk van werkgroepen ten einde en een nieuw begin gemaakt.

Geslaagd bedrijfsbezoek door leden van MANS Twente bij Senro Hengelo

24-11-2022

Na een lange tijd konden de leden van ondernemersvereniging MANS Twente weer genieten van en mooie activiteit. Op de rol stond een bedrijfsbezoek bij Senro in Hengelo.

De opkomst was goed te noemen want bijna 40 leden hadden zich aangemeld.

Herdenking Bert

22-11-2022

Tijdens onze bijeenkomst op 22 november 2022 bij hebben wij ons bij de Herterij Twente in Geesteren verzameld. We hebben onder andere met elkaar stilgestaan bij het overlijden van MANS-lid Bert. Zijn familie was hierbij aanwezig en voorzitter Niek Hannink hield een woordje.

MANS viert 10-jarig bestaan met geslaagd jubileumfeest voor de leden

23-09-2022

Ondernemersnetwerk MANS Twente bestaat dit jaar 10 jaar. Dit heugelijke feit werd door de leden twee weken geleden goed en zelfs internationaal gevierd. De jubileumfestiviteiten begonnen en eindigden in Reutum. Tussendoor gingen de ondernemers de grens met Duitsland over. Hier deden ze bijzondere indrukken op bij de Meijer Werft in Papenburg en genoten ze van een borreltje bij Berentzen in Haselhunne.

Algemene Leden Vergadering 2022

29-03-2022

Op dinsdag 12 april aanstaande, houdt Ondernemersvereniging MANS Twente de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats bij Restaurant Watermolen Bels in Vasse en is inclusief een verzorgd buffet. MANS viert dit jaar haar tiende verjaardag en dit lustrum komt uiteraard tijdens deze vergadering ter sprake. Ook wordt er gekeken naar de stand van zaken en de bezetting binnen de diverse werkgroepen binnen MANS.

Fijne feestdagen, gezond, gelukkig en succesvol 2022

22-12-2021

We wensen jullie ...

HELE FIJNE FEESTDAGEN EN EEN
SUCCESVOL, GELUKKIG, GEZOND 2022!

Leden MANS Twente netwerken op de E-chopper

06-10-2021

Afgelopen woensdag verzamelden de leden van MANS Twente zich voor een netwerkmiddag- en avond bij De Molenberg in Reutum. De opkomst was zeer hoog, want de laatste bijeenkomst dateert vanwege COVID-19 alweer van een jaar geleden. Dat was destijds shortgolf bij ’n Kaps in Tubbergen. Na de inloop stond er een leuke activiteit op het programma, namelijk een rit op de E-chopper door de prachtige natuur in de gemeente Tubbergen.