MANS ondersteunt Kerstpakkettenactie kerken

Door het ondernemersnetwerk MANS is onder haar leden een inzameling gehouden voor de Kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken. Ieder jaar organiseren de diaconie van de Protestantse Gemeente Tubbergen en de Parochiële Caritas Instelling van de H. Pancratius parochie een kerstpakkettenactie voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. MANS-voorzitter Niek Hannink: “Vanuit het bestuur hebben wij besloten om deze warme actie te omarmen en te willen ondersteunen.

MANS-leden naar EKU Sterk in buitenwerk

TUBBERGEN - Door MANS Twente is een gezellige en ondernemende netwerkmiddag en -avond gehouden bij EKU Sterk in buitenwerk. Rond de klok van 17.00 uur sprak voorzitter Niek Hannink het inleidende woordje, waarna Edwald Kuipers het woord nam.

MANS Twente op bezoek bij EKU

De Werkgroep Netwerkmiddagen van ondernemersnetwerk MANS Twente heeft voor de volgende bijeenkomst een mooi programma samengesteld. Dit treffen is op donderdag 10 oktober en wordt gehouden bij EKU in Tubbergen.

Codes kraken en kokkerellen op netwerkmiddag MANS Twente

Door MANS Twente is donderdag 4 juli een gezellige en ondernemende netwerkmiddag en -avond gehouden. Rond de klok van 16.00 uur vertrok de bus met leden via Geesteren en Tubbergen richting Delden om bij de Wijerborg een kookworkshop te volgen en aansluitend een uur in Escape Room Delden achter de gesloten deur codes, citaten, raadsels, foto’s op te lossen en kraken om de deur weer te kunnen openen.