Ondernemersnetwerk MANS Twente al niet meer weg te denken

13-10-2017

De leden van MANS Twente vierden op dinsdag 10 oktober het vijfjarig bestaan van hun vereniging. Locatie was Zaal Kottink in Geesteren. MANS, dat staat voor Motiveren, Activeren, Netwerken en Samenwerken, is richting het eerste lustrum sterk gegroeid.

Een ‘flinke jongen’ werd het tijdens de jubileumavond genoemd, doelend op het ‘Kroamschudden’ dat was gehouden ter gelegenheid van de start van de vereniging in 2012. Momenteel staat de ledenteller boven de zeventig.

Thema-avond in het teken van 5 jaar netwerkvereniging MANS!

19-09-2017

GEESTEREN - 5 jaar geleden zijn vele ondernemers op bezoek geweest voor het Kroamschudden van MANS, de start van onze netwerkvereniging. Nu 5 jaar later willen wij opnieuw leden, maar ook oud-leden en andere geïnteresseerde ondernemers van harte uitnodigen om samen met ons stil te staan bij ons 5 jarig jubileum! Oud-leden en geïnteresseerde ondernemers in MANS kunnen zich aanmelden via info@manstwente.nl.

Leden, oud-leden, en geïnteresseerde ondernemers zijn daarom van harte uitgenodigd bij zaal Kottink te Geesteren vanaf 19:30 op dinsdag 10 oktober aanstaande. In verband met de catering willen wij een ieder verzoeken om voor 9 oktober aan- of af te melden. Leden krijgen per e-mail de mogelijkheid zicht aan te melden via de welbekende aanmeldingswijze.

Leden MANS Twente netwerken middels shortgolfen

11-09-2017

TUBBERGEN - Afgelopen woensdag verzamelden de leden van MANS Twente zich voor een netwerkmiddag- en avond bij Shortgolf Twente/Recreatiepark ’n Kaps in Tubbergen. Na de inloop nam organisator Henk Lubberman het woord en heette hij de MANS-leden welkom. Vervolgens gaf Gerald Koopman uitleg over shortgolf, het type golf dat bij Shortgolf Twente gespeeld kan worden. 

Netwerkmiddag bij Recreatiepark ín Kaps

08-08-2017

TUBBERGEN - Woensdag 6 september staat de volgende netwerkmiddag op het programma voor leden van MANS. Leden ontvangen binnenkort de uitnodiging hiervoor per e-mail.

De netwerkcommissie heeft gezien de tijd van het jaar een passende buiten-/ binnen activiteit in petto en wel op woensdag 6 september op de fraaie shortgolfbaan bij Recreatiepark ’n Kaps in Tubbergen.

Vanaf half zes ’s middags (inloop vanaf 17:00 uur) willen we een gaan balletje slaan. Natuurlijk wordt aansluitend ook aan de inwendige mens gedacht. Recreatiepark ’n Kaps is te vinden aan Tibsweg 2 te Tubbergen.