World Superbike races TT Circuit Assen

World Superbike races TT Circuit Assen

World Superbike races TT Circuit Assen

geplaatst op: 18-03-2024

Onze leden Rob Vennegoor en Jos Engbers organiseren een speciale bijeenkomst voor de Mans leden.

De Mans leden bezoeken op vrijdag 19 April a.s. op het Asser TT Circuit het een na grootste Motorsportevenement op dit vermaarde circuit: namelijk de World Superbike races met deelname van een aantal Nederlandse toprijders in diverse klassen: o.a. Jeffrey Buis/ Wereldkampioen Supersport 300, Michael vd Mark / voormalig wereldkampioen en huidig BMW rijder in de Superbike klasse.

Daarnaast neemt Rob Vennegoor deel met zijn eigen team in het World Supersport 300 klasse, met zijn twee topcoureurs Petr Svoboda en Inigo Iglesias maakt hij serieus kans op de overwinningen. In 2023 won Petr Svoboda voor het team van Rob beide races op Assen! Daarnaast is Rob ook teammanager van het World Superport team WRP Racing met toprijders Jorge Navarro en John McPhee.

Rob Vennegoor zal jullie deze vrijdag meenemen in de wereld van de professionele motorsport. Jullie zullen van dichtbij meemaken hoe de rijders zich voorbereiden op de races van zaterdag en zondag. Op vrijdag is het spanning pure vanaf de eerste meters: met een vrije training in de ochtend en de zeer spannende Superpole in de middag, worden de kaarten voor de beste startposities al op vrijdag geschut.

Agenda:

Vertrek 08:00 uur:  bij Cafe-Restaurant Waaijer in Langeveen

09:30 uur: aankomst op circuit en onder begeleiding van Jos Engbers kan het paddock worden betreden. Iedereen heeft de mogelijkheid om de trainingen te volgen op het grote scherm bij de Paddockshow, op de tribunes of op het dak van het pitboxcomplex. Tevens is iedereen welkom in de hospitalitytrailer na afloop van de SSP300 training, ca 10:30 uur voor een kop koffie en cake/ frisdrank.

Na de trainingen zal Rob iedereen ontvangen bij de hospitalitytrailer van zijn team waar om ca 12:30 uur een gezamenlijke lunch zal worden opgediend. Tijdens deze lunch zal Rob uitleg geven over de in en outs van al 20 jaar het runnen van een eigen team en het opereren in een internationaal kampioenschap.

Om 14:00 uur beginnen de Superpole kwalificaties en die kunnen gekeken worden vanaf diverse locaties naar eigen keus

Rond 17:00 uur: vertrek vanaf het TT terrein naar Cafe-Restaurant Waaijer

18:30 uur: aankomst Langeveen Cafe-Restaurant Waaijer koud/warm buffet

Uitnodigingen zijn per mail verzonden naar de leden. Download hier de planning van de races.

MANS

Motiveert

Activeert

Netwerkt

werkt Samen

Mans Twente

Ondernemers Netwerk