Nieuw Bestuur geïnstaleerd tijdens de ALV 2024

Nieuw Bestuur geïnstaleerd tijdens de ALV 2024

Nieuw Bestuur ge´nstaleerd tijdens de ALV 2024

geplaatst op: 01-02-2024

Op woensdag 24 januari 2024 vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van het MANS Ondernemers Netwerk bij , bij De Molen in Fleringen plaats. Dit evenement markeerde een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van MANS, aangezien het aftredende bestuur plaatsmaakte voor een nieuw leiderschapsteam.

Het aftredende bestuur onder leiding van Niek Hannink werd bedankt voor hun toewijding en bijdragen aan de ontwikkeling van het netwerk gedurende de afgelopen termijn. Hun leiderschap en inzet werden erkend als essentieel voor het versterken van de banden tussen ondernemers binnen de gemeenschap.

Voorzitter: Niek Hannink
Secretaris: Moniek Lenferink
Penningmeester: Roy Dams
Algemeen bestuurslid: Elise Brand
Algemeen bestuurslid: Roy ter Grote

Na een hartelijk afscheid van het oude bestuur werd de aandacht verlegd naar het nieuwe bestuur onder leiding van Roy ter Grote, dat met frisse energie en vastberadenheid klaarstond om de uitdagingen en kansen van de komende termijn aan te pakken. De nieuwe bestuursleden, elk met hun unieke vaardigheden en ervaringen, werden voorgesteld aan de aanwezigen:

Voorzitter: Roy ter Grote
Secretaris: Moniek Lenferink
Penningmeester: Edwin Paus
Algemeen bestuurslid: Rob Lansink
Algemeen bestuurslid: Elise Brand


Tegelijkertijd werd het verslag van de kascommissie besproken en goed bevonden door de leden, wat het vertrouwen in het financiële beheer van het netwerk bevestigde. Dit legde een solide basis voor de voortzetting van de activiteiten in het komende jaar.

De werkgroepen binnen het netwerk hebben ook een nieuwe vorm aangenomen. Deze zijn gericht op een nog effectievere samenwerking en uitwisseling van ideeën tussen de leden. Bovendien werd besloten dat er voortaan vier keer per jaar bijeenkomsten zullen plaatsvinden waaronder:

1.            algemene ledenvergadering,
2.            bedrijfsbezoek (in de avond),
3.            netwerkbijeenkomst (middag)
4.            Thema avond.

Deze bijeenkomsten worden elk jaar georganiseerd door wisselende MANS leden. Gemiddeld komt men eens per 7 jaar aan zijn of haar beurt, waardoor er meer mogelijkheden zijn voor inspiratie, kennisdeling en samenwerking tussen de leden.

Onder het genot van een heerlijk buffet en een drankje en de aanwezige MANS leden werd het zoals elke bijeenkomst, een fijne avond.

MANS

Motiveert

Activeert

Netwerkt

werkt Samen

Mans Twente

Ondernemers Netwerk