Netwerk middag / avond

Beste Mansen!

Tijdens onze ALV hadden wij onze ambities wat bijgesteld om dit jaar de twee netwerkmiddagen om te ruilen voor één netwerkdag. Helaas kunnen wij die ambitie dit jaar niet waar maken. Nadat eerder al de informatiebijeenkomst sneuvelde, is ook de netwerkdag gesneuveld. Als kleine troost stuurden wij daarom als bestuur jullie een kleinigheid. Deze periode is niet voor iedereen even gemakkelijk. Dat beseffen wij ons al te goed. Wij hopen desondanks dat het jullie allen heeft doen smaken!

De regels voor een samenkomst zijn op dit moment wat versoepeld. In principe kan het na de zomer twee kanten op: we kunnen samenkomen met de dan geldende richtlijnen of een voorspelde tweede golf steekt de kop op wat betekent dat de kans op een samenkomst in dit jaar is verkeken. Om die reden hebben wij besloten om een netwerkmiddag te organiseren.

Belangrijk is dat wij niemand iets verplichten, maar anderzijds wel de kans willen geven om weer even te kunnen netwerken. Dat gaan wij doen met de welbekende richtlijnen die gelden. Kom je liever niet of ben je op de dag zelf ziek of verkouden dat is het mogelijk om jezelf (alsnog weer) af te melden zonder verdere consequenties.

Om maximaal aan de richtlijnen te kunnen voldoen hebben wij een programma waarbij wij bij ’n Kaps in Tubbergen gebruik kunnen maken van de shortgolf. Een buitenactiviteit dus waarbij het mogelijk is om voldoende afstand te houden. Na de activiteit kunnen we genieten van een barbecue onder de overkapping bij ’n Kaps. Er wordt voor ons gebarbecued (dat doen wij dus niet zelf) en de overkapping is in de buitenlucht. Beide om te kunnen garanderen dat iedereen op gepaste afstand kan genieten.

De datum voor de samenkomst is vastgesteld op 28 augustus .

Inloop 16.30 uur

Start activiteit 17.00 uur

Opgeven kan weer via de verzonden e-mail.

Graag zien wij iedereen dan ! Met vriendelijke groet,

Het bestuur