MANS viert 10-jarig bestaan met geslaagd jubileumfeest voor de leden

MANS viert 10-jarig bestaan met geslaagd jubileumfeest voor de leden

MANS viert 10-jarig bestaan met geslaagd jubileumfeest voor de leden

geplaatst op: 23-09-2022

REUTUM – Ondernemersnetwerk MANS Twente bestaat dit jaar 10 jaar. Dit heugelijke feit werd door de leden twee weken geleden goed en zelfs internationaal gevierd. De jubileumfestiviteiten begonnen en eindigden in Reutum. Tussendoor gingen de ondernemers de grens met Duitsland over. Hier deden ze bijzondere indrukken op bij de Meijer Werft in Papenburg en genoten ze van een borreltje bij Berentzen in Haselhunne.

Maar voordat de jubileumdag van start ging, kwamen de MANS-leden ’s ochtends op de fiets naar Wild Bijzonder Vissen in Reutum. Aldaar werd er snel een kop koffie gedronken want de VIP-bus van Ter Beek Reizen stond al klaar om het gezelschap naar de Meijer Werft in Papenburg te brengen.

Vijf zwembaden, achttien whirlpools

Helaas was er onderweg een groot ongeluk gebeurd waar drie auto’s bij betrokken waren. Hierdoor kwam de groep ‘zu spät’ aan en werd het programma omgegooid. Na een lunch, iets verderop, werd de Werft om 13.30 uur de Werft alsnog vereerd met een bezoek. Wat de MANS-leden daar aantroffen, bleek het wachten meer dan waard te zijn. Zo waren ze bijzonder onder de indruk van het 344 lange cruiseschip dat er lag. Op het schip kunnen maar liefst 5.200 mensen genieten van een heerlijke vakantie. Met vijf zwembaden en achttien whirlpools leek niets er te gek. Vervolgens stond er een rondleiding op het programma, waarin onder meer de toekomstige orders van de Meijer Werft aan bod kwamen. Daarna kon er vanachter glas een kijkje in de enorme bedrijfshal worden genomen. ‘Indrukwekkend’ was de unanieme mening.

Proosten op 10 jaar MANS

De volgende halte op de jubileumreis was Haselhunne, waar de club werd afgezet bij Berentzen (bekend van de Apfelkorn en van Puschkin). De MANS-leden werden wederom getrakteerd op een interessante rondleiding. Uiteraard kon er aan het einde ook worden geproefd van de drankjes om te proosten op het 10-jarige bestaan van MANS. Aan het einde van de middag zette de bus weer koers  richting Reutum. Het jubileumfeest werd bij Wild Bijzonder Vissen smakelijk afgerond met een overheerlijk (vis)buffet. Het bleef nog lang gezellig en sappig tot in de late uurtjes.

MANS

Motiveert

Activeert

Netwerkt

werkt Samen

Mans Twente

Ondernemers Netwerk