MANS ondersteunt Kerstpakkettenactie kerken

TUBBERGEN – Door het ondernemersnetwerk MANS is onder haar leden een inzameling gehouden voor de Kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken. Ieder jaar organiseren de diaconie van de Protestantse Gemeente Tubbergen en de Parochiële Caritas Instelling van de H. Pancratius parochie een kerstpakkettenactie voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. MANS-voorzitter Niek Hannink: “Vanuit het bestuur hebben wij besloten om deze warme actie te omarmen en te willen ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat mensen kunnen genieten van de kerstdagen zoals dat zou moeten. Een mooi moment om te laten zien dat de kernwaarden van MANS (Motiveren, Activeren, Netwerken en Samenwerken) altijd en overal van toepassing zijn.”

De leden van MANS gaven goed gehoor aan het verzoek van het bestuur en zo geschiede dat Christien Plegt en Ellen Veenhuis namens de gezamenlijke kerken een cheque met het mooie bedrag van € 800,- in ontvangst mochten nemen. “In de supermarkten, op scholen en bij diverse verenigingen wordt actief ingezameld voor de actie. Met dit bedrag kunnen we goederen bijkopen om er zo voor te zorgen dat er weer mooie en goedgevulde pakketten worden afgeleverd”, aldus Christien Plegt. “Wij bedanken de leden van MANS dan ook heel hartelijk voor dit mooie gebaar!”

Ruim tweehonderd pakketten

Dit jaar worden weer ruim tweehonderd pakketten gemaakt en door vele vrijwilligers afgeleverd bij inwoners van de gemeente Tubbergen, om zo ook hen een mooie Kerst te bezorgen. Op de foto ziet u van links naar rechts Ruben Poffers, Roy Dams en Niek Hannink namens het bestuur van MANS en Christien Plegt en Ellen Veenhuis namens de kerken.