Informatieavond MANS Twente over time management

Het ondernemersnetwerk MANS Twente houdt woensdag 10 april een informatieavond. ‘Geen tijd is dit keer geen smoes’ want de avond staat dit keer in het teken van timemanagement, voor de één een lust doordat het veel voordelen geeft, en voor de ander juist een last omdat het steeds maar niet wil lukken. Vroeg of laat ontkomen ondernemers er echter niet aan.

Regie weer in handen

Timemanagement is het veelal procesmatig, effectief en efficiënt plannen en uitoefenen van activiteiten en taken met als doel om de effectiviteit, efficiëntie en productiviteit te verhogen. Door gebruik te maken van dit handvat krijgt men de regie over het werk weer in handen en zijn tijd en taken effectiever te managen. Timemanagement is een vaardigheid die kan worden geleerd door niet harder, maar juist slimmer te werken en taken beter te plannen.

Napraten

Na afloop van het informatieve gedeelte is er uiteraard nog tijd om bij te praten over het centrale onderwerp en te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Het programma van deze infoavond van MANS Twente start om 20.00 uur en vindt plaats bij Herterij in Geesteren (inloop vanaf 19.30 uur). Het einde is omstreeks 22.30 uur voorzien.

Ook niet-leden welkom

Deze avond zijn ook niet-leden (ondernemers) van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje bij MANS Twente te nemen. Zij kunnen zich opgeven via het reactieformulier op de website www.manstwente.nl Leden ontvangen een mail voor het doen van de opgave.

Opgeven kan via de ontvangen uitnodiging per e-mail. Niet leden kunnen zich opgeven via ons reactieformulier.