Herdenking Bert

Herdenking Bert

Herdenking Bert

geplaatst op: 22-11-2022

Tijdens onze bijeenkomst op 22 november 2022 bij hebben wij ons bij de Herterij Twente in Geesteren verzameld. We hebben onder andere met elkaar stilgestaan bij het overlijden van MANS-lid Bert. Zijn familie was hierbij aanwezig en voorzitter Niek Hannink hield een woordje.

Herdenking Bert

Het jaar 2022 was aangebroken. Dat betekende het 10-jarig jubileum van onze netwerkvereniging. Wij keken er met z’n allen erg naar uit. Iets wat ook zeker op de agenda stond van velen, maar ook absoluut was opschreven door Bert. Bert keek uit naar die 30 juni.

Bert keek überhaupt altijd uit naar de momenten van MANS. Bert was een zichtbaar genieter van de bijeenkomsten. Nooit op de voorgrond tredend, maar wel altijd vooraan om goed mee te krijgen wat er gezegd werd. Of dit nu het verhaal was van een ondernemer naar aanleiding van een bedrijfsbezoek of dat dit een lezing was over belastingen of verzekeringen of gewoon gezellig netwerken met collega ondernemers, Bert was er altijd. Dat hij genoot werd ook thuis verteld aan José en kinderen.

In zijn vrije tijd was Bert evenwel aan het genieten. Het gezin, de kinderen en zijn kleinkinderen waren alles voor hem. Daarnaast deed Bert veel met zijn hond. Deze trainde hij voor de jacht. Dat verraad ten dele ook dat hij een echte Bourgondiër was. Bert mocht graag genieten met vrienden met daarbij een hapje en een drankje. En als de tijd er was mocht hij ook nog graag een potje kaarten.

Naast MANS en zijn vrijetijdsbesteding kon hij zelf maar niet het werken met rust laten. Hoewel zijn leeftijd allang had aangegeven dat dit tot de mogelijkheden behoorde bleef hij uitdagingen zoeken. Onder meer had hij de uitdaging om een tiny house te bouwen voor één van de kinderen.

Op 26 juni 2022 moesten wij kennis nemen van het overlijden van Bert. Zonder enig moment van twijfel hebben wij ons jubileum verzet. Dit hebben wij later ingehaald en in overleg met José en kinderen hebben wij ervoor gekozen om Bert te herdenken bij de netwerkbijeenkomst van 22 november jl. Op nadrukkelijke wens hebben wij de herdenking afgesloten met een toost op Bert na een kort moment van stilte.

Proost Bert.

MANS

Motiveert

Activeert

Netwerkt

werkt Samen

Mans Twente

Ondernemers Netwerk