Bedrijfsbezoek Raw Milk Company

Bedrijfsbezoek Raw Milk Company

Bedrijfsbezoek Raw Milk Company

geplaatst op: 30-09-2023

MANS ondernemers netwerk duikt in de wereld van rauwmelkse zuivel bij The Raw Milk Company in de Lutte


Op dinsdagavond 19 september 2023 verzamelden 30 enthousiaste leden van MANS zich bij Markant in Tubbergen. In de comfortabele bus van Taxi Hulshof ging het richting De Lutte, waar sinds 2016 The Raw Milk Company gevestigd is.

Het Hart van The Raw Milk Company

The Raw Milk Company is een familiebedrijf dat zich toelegt op grootschalige productie van rauwmelkse zuivelproducten. Bij aankomst werden de ondernemers hartelijk verwelkomd door Tonnie Mulder-Lugtenberg die samen met haar man en zoon aan het roer staat van dit bijzondere bedrijf. Het was meteen duidelijk dat ze hier te maken hadden met gepassioneerde vakmensen die de zuivelindustrie een nieuwe betekenis gaven.

Een ander opvallend aspect van The Raw Milk Company is dat hun duurzame zuivelproducten niet alleen verkrijgbaar zijn in hun eigen boerderijwinkel, maar ook in supermarkten. Dit toont hun streven naar het breder verspreiden van hoogwaardige rauwmelkse zuivel in de samenleving, waardoor consumenten kunnen genieten van gezonde en verantwoorde keuzes in de supermarktgangpaden.

Een Virtuele Duik in de Rauwmelkse Zuivelproductie

In verband met de hygiëne kregen de MANS leden een virtuele rondleiding en uitleg over het productieproces. Via schermen werden ze meegenomen door de faciliteiten en konden ze het gehele proces van rauwmelkse zuivelproductie aanschouwen. Het was een innovatieve en boeiende manier om de innerlijke werking van het bedrijf te ontdekken.

Tijdens de presentatie werd er geproefd en geroken van en aan verschillende rauwmelkse producten.Voor de smaakpapillen een unieke en bijzondere ervaring om kennis te maken met deze gefermenteerde melkproducten.
Het was een mooi bedrijfsbezoek. Rond 23.00 was het gezelschap weer terug in Tubbergen. 

MANS

Motiveert

Activeert

Netwerkt

werkt Samen

Mans Twente

Ondernemers Netwerk