Informatieontbijt van MANS in teken van samenwerken

Informatieontbijt van MANS in teken van samenwerken

Informatieontbijt van MANS in teken van samenwerken

geplaatst op: 07-09-2014

Vorige week dinsdagochtend zijn de leden van MANS bij elkaar gekomen bij Herterij Twente te Geesteren om te ontbijten en te praten over het onderwerp samenwerken.

Hennie De Haan van De Haan Organisatieadvies heeft aan de hand van een presentatie laten zien wat de voor-  en nadelen van samenwerken zijn. Een interessant onderwerp voor de leden van MANS, omdat de leden bestaan uit ZZPérs en zelfstandigen tot 5 personeelsleden. Hennie heeft laten zien dat het vooral voor deze groep interessant is om samen te werken, om zodoende grotere projecten te kunnen uitvoeren.

Na de presentatie is er in groepsvorm aan de hand van een vragenlijst verder gepraat en gediscussieerd over samenwerken. Hier bij is ingegaan op zaken als werkverdeling, inkomstenverdeling, flexibiliteit, vertrouwen, communicatie (onderling en met opdrachtgevers) en onderlinge verwachtingen.

Na de presentatie en de overleggen aan tafel over samenwerken werd er nog een kop koffie gedronken, waarna rond kwart over 9 de bijeenkomst werd beëindigd.

Foto's van deze bijeenkomst kunt u hier vinden.

MANS

Motiveert

Activeert

Netwerkt

werkt Samen

Mans Twente

Ondernemers Netwerk