Thema avond bij MANS

Thema avond bij MANS

Thema avond bij MANS

geplaatst op: 22-04-2014

Dinsdagavond 6 mei organiseert netwerkvereniging MANS wederom een thema avond. Er is een inspirerende avond samengesteld, die bestaat uit 2 delen. Het thema van de avond is: "Hoe verkoop ik mijn product?"

De avond wordt gehouden bij BOMECH te Albergen. BOMECH maakt landbouwmachines, met de nadruk op machines t.b.v. het bemesten van landbouwgrond.

De avond begint om 19:30 op dinsdag 6 mei aanstaande. De inloop is vanaf 19:10. bij BOMECH aan de Zandhuisweg 36 te Albergen.

BOMECH is de laatste jaren gegroeid naar een buitengewoon uniek bedrijf met een internationaal karakter. Vragen als "Hoe heeft BOMECH kunnen groeien en ontwikkelen naar waar het nu staat?", "Welke 'beren' lagen er op de weg en welke keuzes zijn er gemaakt?" Mede-eigenaar van BOMECH, Jan Hoek vertelt op een inspirerende wijze met passie en overtuiging over het ontstaan, de kansen, bedreigingen en de ontwikkeling van BOMECH. Samen met Gerard Schurink is Jan Hoek eigenaar van dit prachtige bedrijf.

Na de pauze vertelt trainer Onno De Roo op vakkundige, maar luchtige wijze de valkuilen en tips voor het verbeteren van de verkoop van je product. Waar kunnen de MANS leden zich versterken en verbeteren en wat moeten we vooral niet doen om ons product te verkopen. Waar kan ik mijzelf als ondernemer verbeteren met betrekking tot koude acquisitie? Maar ook, hoe word ik gevonden? Onno verstaat zijn vak goed en maakt een vertaalslag naar de MANS leden.

Aanmelden voor leden en niet-leden van MANS dient te gebeuren via deze link.

MANS

Motiveert

Activeert

Netwerkt

werkt Samen

Mans Twente

Ondernemers Netwerk