18 maart, MANS-ontbijt in teken van verkiezingen

18 maart, MANS-ontbijt in teken van verkiezingen

18 maart, MANS-ontbijt in teken van verkiezingen

geplaatst op: 18-02-2014

Op 19 maart a.s. worden de gemeenteraadsverkiezingen van de gemeente Tubbergen gehouden. Omdat een groot deel van de ondernemers die lid zijn van MANS uit Tubbergen komen, hebben we de lijsttrekkers van de 4 gemeentelijke partijen uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op 18 maart.

Tijdens het ontbijt voor de aanwezige leden van MANS zal er worden gestart met een pitch. In deze pitch kunnen de lijsttrekkers zich profileren aan de leden van MANS. Na de pitch wordt onder leiding van Jeroen Rozendaal van Twente FM een debat gehouden.

De vragen en stellingen die voorgelegd worden in het debat, worden aangereikt door de leden van MANS. Onze leden kunnen bij de aanmelding voor deze bijeenkomst de discussiepunten en vragen doorgeven. Aanmelden voor de bijeenkomst, discussiepunten en vragen doorgeven kan via deze link: https://www.manstwente.nl/page/aanmelden-netwerkontbijt

De bijeenkomst wordt gehouden bij Herterij Twente aan de Meijersweg 8 te Geesteren, inloop vanaf 7.15 uur. Om 7.30 uur wordt er begonnen met het ontbijt en de pitches. na de pitches wordt er gestart met het debat. De eindtijd ligt rond 9.00 uur.

Klik voor meer informatie over de 4 uitgenodigde Tubbergse partijen op deze link.

MANS

Motiveert

Activeert

Netwerkt

werkt Samen

Mans Twente

Ondernemers Netwerk